Hinnat

Verkkokaupassa myytävänä olevien tuotteiden hinnat on ilmoitettu euroissa (€) ja ne sisältävät alv 24%.

Maksutavat

Verkkokaupassame voi maksaa seuraavilla maksupainikkeilla: Nordea, Osuuspankki, Tapiola, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Aktia, Danske Bank, S-Pankki, Nooa, Handelsbanken ja Ålandsbanken.

Kotimainen Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Toimitustavat


Käytämme tuotteidemme toimittamiseen Suomen Postia. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa. Jos tuote mahtuu kirjeeseen se toimitetaan suoraan kotiosoitteeseen.

Toimituskulut

Toimitamme kaikki tilaukset 5.90 euron postikuluilla Suomeen.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Toimitusaika

Tuotteet lähetetään mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 5 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa. Mahdollisesta jälkitoimituksesta ei peritä postikuluja.

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika on 14 päivää tuotteen tilauksesta. Palautettava tuote tulee olla käyttämätön. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta tuula.korhonen@vekarat.fi tai puhelimella numerosta 045-1255058. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Viallisen tuotteen palautuksesta aiheutuvat postikulut korvaa verkkokauppa.

Tuotteen palautuksesta aiheutuneet postikulut

Tuotteen palautuksesta aiheutuneet postikulut korvaa asiakas.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

– Sähköpostilla osoitteesta tuula.korhonen@vekarat.fi
– Puhelimella numerosta 045-1255058