Hei! Kuinka voimme auttaa?

Olemme keränneet alle vaustauksia yleisimpiin kysymyksiin. Voit ottaa myös yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse.

TILAUKSENI

Kun olet rekisteröitynyt asiakkaaksi sivuillamme, saat käyttöösi oman tilin. Omalla tilillä on tietoa tilauksistasi ja tilauksiesi tilasta. Voit myös tarkastella kaikkia ostoslistalle tai toivelistalle tallentamiasi tuotteita ja tarvittaessa päivittää yhteystietosi.


 VOINKO TEHDÄ MUUTOKSIA TILAUKSEENI TAI POISTAA SEN?

Voimme tehdä muutoksia tilaukseesi tai poistaa sen, jos tilaustasi ei ole vielä siirretty toimitukseen. Kirjautumalla omalle tilille voit helposti tarkistaa tilauksen tilan.

 
ONKO TILAUKSENI LÄHETETTY?

Saat sähköpostitse tilausvahvistuksen kun tilauksesi on lähetetty. Tilaukset lähetetään samana päivänä jos tilaus on saapunut meille arkipäivänä ennen klo 14.00. Viikonloppuina, arkipyhinä tai arkisin klo 14.00 jälkeen tulleet tilaukset lähetetään seuraavana arkipäivänä.

 
VOINKO TEHDÄ TILAUKSENI PUHELIMITSE?

Tilaukset voi tehdä ainoastaan sivuiltamme.

 
MIKSI EN VOI TILATA VERKKOKAUPASTA?

Jos sinulla on jäänyt lähetyksiä lunastamatta, et voi tehdä tilauksia verkkokaupasta. Tällaisessa tapauksessa ota yhteyttä asiakaspalveluun.


ONKO TILAUKSENI TULLUT PERILLE?

Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, heti kun olemme vastaanottaneet tilauksesi.

MAKSUTAVAT

Verkkokaupassame voi maksaa seuraavilla maksupainikkeilla: Nordea, Osuuspankki, Tapiola, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Aktia, Danske Bank, S-Pankki, Nooa, Handelsbanken ja Ålandsbanken.

Kotimainen Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa! 

TOIMITUSTAVAT

Käytämme tuotteidemme toimittamiseen Suomen Postia. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa. Jos tuote mahtuu kirjeeseen se toimitetaan suoraan kotiosoitteeseen. 

TOIMITUSKULUT

Toimitamme kaikki tilaukset 2.5 euron postikuluilla Suomeen.

MYYNTIALUE
  
Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

KUINKA SEURAAN PAKETTINI KULKUA?

Saat sähköpostitse paketin seurantanumeron kun tilauksesi on lähetetty. Seurantanumerolla voit seurata pakettiasi kuljetusliikkeen sivuilla.

Pieniin kirjelähetyksiin emme saa Postin seurantanumeroa.

 

ONKO TILAUKSENI LÄHETETTY?

Saat toimitusvahvistuksen sähköpostiisi heti, kun tilauksesi on lähetetty. Voit myös tarkistaa omalta tililtäsi tilauksesi tilan.

TOIMITUSAIKA
  
Tuotteet lähetetään 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa. Mahdollisesta jälkitoimituksesta ei peritä postikuluja.

MIHIN PAKETTINI TOIMITETAAN?

SmartPost lähetykset toimitetaan lähimpään Postin pakettiautomaattiin. 

Postin paketti lähetykset toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen.

Kirjeet toimitetaan suoraan postilaatikkoon.

 

MAKSANKO TOIMITUSKULUT JOKA KERTA, JOS TILAUKSENI TOIMITETAAN USEAMMASSA ERÄSSÄ?

Maksat vain yhdet toimituskulut / tilaus, vaikka tilaus joudutaan jakamaan useampaan lähetykseen.

PALAUTUKSENI

Eikö tuote vastannut odotuksiasi tai tarvitseeko sinun vaihtaa kokoa? Sinulla on 14 päivää aikaa päättää, haluatko vaihtaa tuotteesi laskettuna siitä päivästä, jolloin vastaanotit tilauksesi.

Muistathan, että sinä olet asiakkaana vastuussa siitä, että palautuksesi tulee perille meille, joten säilytäthän aina Postilta saamasi palautuskuitin. Joissain tapauksissa palautuksen vastaanottamisessa ja käsittelyssä voi kestää jopa 14 päivää.

 

MAKSAAKO TUOTTEIDEN PALAUTTAMINEN?

Viallisen tuotteen palautus
  
Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika on 14 päivää tuotteen tilauksesta. Palautettava tuote tulee olla käyttämätön. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta tuula.korhonen@vekarat.fi tai puhelimella numerosta 045-1255058. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Viallisen tuotteen palautuksesta aiheutuvat postikulut korvaa verkkokauppa.

Tuotteen palautuksesta aiheutuneet postikulut

Tuotteen palautuksesta aiheutuneet postikulut korvaa asiakas. 

 

OLETTEKO VASTAANOTTANEET PALAUTUKSENI?

Saat ilmoituksen sähköpostiisi kun olemme vastaanottaneet palautuksesi.

 

OLEN PALAUTTANUT TUOTTEEN, MILLOIN SAAN VAIHTOTUOTTEEN TAI HYVITYKSEN?

Vaihtotuote toimitetaan heti kun palauttamasi tuote on saapunut meille.

Hyvitys maksetaan ilmoittamallesi pankkitilille tai hyvitetään laskusta, viimeistään 14 vrk kuluessa palautuksen saapumisesta.

ALENNUSKOODIEN YLEISET EHDOT

Kahta alennuskoodia ei ole mahdollista yhdistää. Kaikkien alennuskoodien alennukset lasketaan tuotteiden hinnasta. Mahdollisia lisäkuluja kuten laskutus- tai toimituskuluja ei lasketa mukaan.

 MITEN ILMOITAN ALENNUSKOODINI?

Kirjoita alennuskoodisi kassalla alennuskoodi kenttään.

Alennusta ei ole mahdollista hyvittää jälkikäteen.

Lastetuote Vekarat Ky

tuula.korhonen@vekarat.fi
puh. 045 125 5058

[contact-form-7 id="15"]